Blog

PLAZMA kezelés Plexpot készülékkel

Sebészeti beavatkozás nélkül, az új plazma technológia alkalmazásával a plasztikai műtétekhez hasonló eredményeket érhetünk el, a műtéti kockázatok nélkül.

Ez egy forradalmian új módszer a tökéletes arc és test fiatalításra, mellékhatások nélkül. Nincsenek nyitott sebek ,csökken a fertőzés kockázata ,ennek következtében a hegesedés is.

A plazma a negyedik halmazállapot. / A másik három:szilárd,folyékony, légnemű /
Ez valójában ionizált gázt jelent.
A plazmát mesterségesen előállítva elektromos kisülés jön létre. A Plexpot készülék végén létrejövő elektromos kisülések szublimálják a bőr legfelső rétegét A hő befelé terjed, kb.1,6 mm mélységig úgy,hogy a körülötte lévő szöveteket nem károsítja.

Ebben a rétegben találhatók a fibroblasztok. A Plexpot készülék által létrehozott kisülések aktiválják a fibroblasztokat, amelyekből fibrocimentésiták lesznek. A fibrociták feladata a kollagén és a rugalmas rostok – elasztin és fibrillin –szintézise. Az irha szerepe a bőr rugalmasságának és tartósságának biztosítása.

A Plexpot technika segítségével a plasztikai sebészeti műtétekhez hasonló eredményeket érhetünk el, vágás és vérzés,valamint hegek nélkül. Az ionizáció hatására a bőrben az égéshez hasonló folyamatok játszódnak le, a környező szövetek nem károsodnak. A terápia során a bőr rugalmas rostjai összehúzódnak , már közvetlen a kezelés után látható az eredmény .

PLEXPOT kezelés előtti teendők:
Ne fogyasszon alkoholt, kávét, ne kenjen semmit a kezelendő felületre! Barna bőrön végzett terápiát követően a felület foltosan gyógyulhat!

Ha a szabályokat betartjuk, a plazma metódusnak nincs rizikója ! Mélyebb ráncok , vastagabb hegek esetében több kezelésre is szükség lehet.

Egyéntől és a bevitt energiától függően a bőr 7-14 nap után gyógyul. /Alkohol , dohányzás, napfény károsan befolyásolhatja a végső eredményt ./ A teljes gyógyulás, általában 8 hét alatt következik be.

A plazma beavatkozást helyi érzéstelenítésben végezzük , fájdalom csillapító kenőcsöt használunk.
A területet letisztítjuk,az érzéstelenítést követően fertőtlenítjük. A beavatkozás ideje a kezelési terület nagyságától függ .

A Plazma technika alkalmas:
-felső és alsó szemhéj korrekció
-szemöldök emelés / a szép szemöldök fül oldali része magasabban van, mint az orr felőli./
-arc, szem, száj körüli, nyaki ráncok
-toka kezelése
– öregségi foltok, tág pórusok, szeplők, szemölcsök
-nasolabialis redő
-lógó szájzúg
-dekoltázs
-megereszkedett bőr a hason
-striák
-tetoválások
-aknés bőr kezelése
-aknés hegek által borított bőr kezelése

Közvetlen a beavatkozás után azonnali pozitív változást látunk.
Kezelés napján és a második- negyedik napon duzzanatra , pöttyös ,vérbő kezelési területre számíthatunk. Ekkor a beavatkozás helyét HŰTENI és teljesen SZÁRAZON tartani kell ! /Az orvos által javasolt nyugtató kenőcs alkalmazható./ Hideg levegőt fújó hajszárító használható. A hűtőtasakot frissen vasalt ruhába csomagolja ./

A sebet ne fedje be !

Harmadik-negyedik napon már nincs duzzanat. A pöttyök-vonalak felett kialakul a var ,ami a gyógyulás első jele lesz.
TILOS a pörköket kaparni, piszkálni , erőszakkal eltávolítani! Hámlasztó krémet nem használhat! A pörkök leválása a negyedik-hatodik napon várható.
A gyógyulás ideje 7 -10 nap. Ezt követően lehet sminkelni. / A kezelés előtt használt make-upot, szivacsot cserélje ki újra !/

A lábadozási szakban TILOS :
-Napra , szoláriumba ,szaunába menni./50 SPF faktorú fényvédő krém ,napszemüveg, kalap használandó !/
-Izzasztó tevékenységet végezni , forró fürdőt venni.
-szőrtelenítés, haj vagy testfestés, bármilyen egyéb kozmetikai beavatkozás a kezelés előtt 3 nappal és azt követően 8 HÉTIG nem végezhető ! / 7 napon túl make-up használható /

Lehet ,hogy a szabályok túl szigorúak ,de a jó eredmény eléréséhez be kell őket tartani !
Fontos, hogy mindketten elégedettek legyünk !

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük